Home kerst

    

Kerstbomen

Vanaf 2 december tot kerst kunt u weer bij ons terecht voor de allermooiste kerstbomen groot en klein. Wij helpen u graag bij het uitzoeken van uw perfecte boom. Zowel in de winkel als op de markt in Amsterdam ‘Amstelveld’ op maandag, Hilversum op woensdag, Amersfoort op vrijdag en Utrecht op zaterdag wordt uw boom ingepakt en zo nodig voor u in de auto gelegd. Kortom: onze vertrouwde service! Op aanvraag is het ook mogelijk om uw boom, vanuit Soest binnen een straal van 10 kilometer, thuis te bezorgen.

Tevens hebben wij ook een leuke variatie in gemengde bosjes groen, om zelf uw eigen kerststuk/kerstkrans etc. te creëren.

                              

Plantenhandel

Verkooppunten Markten

Dag Plaats Tijd Google Maps
Woensdag Hilversum 08.00 – 16.00 Google Maps pointer
Donderdag Barneveld 08.00 – 12.00 Google Maps pointer
Vrijdag Amersfoort 08.00 – 13.00 Google Maps pointer
Zaterdag Utrecht 08.00 – 17.00 Google Maps pointer

Winkel (Openingstijden maand December)

Nieuweweg 40, 3765 GE Soest

Dag Tijd Google Maps
Maandag t/m Vrijdag 

 

09.00 – 17.30

 

Google Maps pointer
Zaterdag 09.00 – 17.00

Groenteplanten

Een belangrijk deel van ons hele assortiment zijn groenteplanten. Alle soorten die het seizoen te bieden heeft kunt u bij ons krijgen, zowel in de winkel als op de markt. Het groenteseizoen loopt van eind februari tot en met augustus. Welkom bij ons om uw lekkerste moestuin mooi te maken!

Tuinplanten

Ons assortiment tuinplanten wisselt van week tot week. Hierbij streven wij alleen naar de hoogste kwaliteit. Wij hebben een ruim aanbod in vaste planten, perkgoed en kleine heesters. Ook hebben wij een grote verscheidenheid aan tuinzaden, waarin een groot deel vaste planten en perkgoed te vinden is. Voor meer informatie hierover kijk op www.gardenseeds.nl.

Kruiden

Ook hebben wij een grote variatie aan kruiden en kruidenplanten.

Heeft u hierover een vraag? Wij kunnen u hierbij vast helpen, laat het gewoon even weten.

We staan graag tot uw dienst.